Fallas

Ga mee op een fallas tour en beleef het indrukwekkende Valenciaanse festival als een echte Valenciaan zou doen! 

Fallas is hét festival van Valencia, een geweldig traditioneel feest dat je niet mag missen wanneer je in Maart in Valencia bent! Fallas is een groot spektakel met allerlei activiteiten voor jong en oud; de 19-daagse mascletá is een van de hoogtepunten naast de prachtige Fallas beelden die er in de stad te zien zijn.

Ieder jaar maken de zo´n 390 Fallas verenigingen een kunstwerk in de vorm van een Fallasbeeld wat op straat wordt gezet en hiermee wordt er met humor & satire uitgelaten over een actueel thema.  Als bezoeker van het festival kan het lastig zijn om de beelden van Fallas fallas te begrijpen. Tijdens onze tours vertellen we je hier graag meer over. 

Tour:

Tijdens de tour kom je meer te weten over de geschiedenis, tradities, de klederdracht, leuke weetjes van dit grote festival. Dit alles tijdens een wandeling langs de meest spectaculaire beelden in het oude centrum. Tot slot geef ik tips voor de rest van je verblijf; welke Fallas mogen er zeker niet gemist worden, de leukste feestjes & restaurants en een Fallasagenda!

De tour duurt ongeveer 2 uur en begint om 11.00 of om 16.00uur.

Startpunt: Mercado Colón
15 t/m 19 maart
Dagelijks om 11.00uur
€27,50 per persoon (maximaal 12 personen)


Vul onderstaand antwoordformulier in om de tour te reserveren!


Chat openen
Hola! Graag leid ik je rond in Valencia :)