HÉ, GA JE MEE?

P R I V É  TO U R 

Leer Valencia kennen naar jouw eigen wensen! Kom je in de ochtend aan en wil je meteen de stad verkennen in de middag? Zit je hotel in Ruzafa en graag vanuit daar starten? Al eens in Valencia geweest en op zoek naar nieuwe plekjes? Of wil je de fietstour eindigen bij het strand om daar te lunchen? Dit is allemaal mogelijk met een privétour. Stuur me een berichtje met jouw voorkeuren en ik ga voor je aan de slag! 

F I E T S  T O U R 

Iedereen weet het, als je in Valencia bent moet je de fiets op!

Valencia is enorm veelzijdig: van prachtige kleine plekjes & pleintjes in het centrum, tot een breed uitgestrekte 9 kilometer tellende rivier door de stad. De fiets geeft ons de kans om al deze hoogtepunten in een paar uur te bewonderen, waarbij ik jullie meeneem door de rijke historie, het Spaanse leven en leuke weetjes. Ook geef ik je tips voor lekkere restaurantjes, aparte winkeltjes en de nog onbekende hotspots!  

meer info

Een privé fiets tour is te boeken vanaf €135 per tour tot 4 personen. Hierna komt er €25,- per persoon bij. In deze prijs zit een fiets en Valenciaanse snack bij inbegrepen. 

Een tour duurt 3 uur en kan op iedere gewenste tijd starten. 

Ook is het mogelijk om voor een meer prijs een elektrische fiets te boeken.

+34 662298728 / info@thesunnysouth.nl

Ben je niet zo´n fietser, houd je niet zo van de drukte en stress in de stad én wil je alles meer op het gemakje doen? Of wil je het oude centrum en het Turia Park opsplitsen? Kies dan voor een wandeltour.
Tijdens een stadswandeling lopen we bekende smalle Spaanse straatjes met de meest pittoreske pleintjes, en waar we alles in detail kunnen bezoeken. Ook brengen we een bezoek aan de de Mercado Central waar we wat typische Spaanse en Valenciaanse hapjes proeven.

meer info

Een privé wandeltour is te boeken vanaf €110 per tour tot 4 personen. Hierna komt er €25,- per persoon bij. In deze prijs zit naast de tour een kleine proeverij op de markt inbegrepen.

Een wandeltour duurt 2,5u en kan op iedere gewenste tijd starten. 

+34 662298728 / info@thesunnysouth.nl

M E E R   E R V A R I N G E N?

Wat meer te weten komen over Spanje als wijnland? Boek dan een wijnproeverij! Toevallig een tripje naar Valencia in Maart op de planning staan? Dan mag de Fallas tour niet ontbreken in je verblijf. 

Chat openen
Hola! Graag leid ik je rond in Valencia :)