Wijnproeverij

Wil jij nou wat meer te weten komen over die Spaanse verdejo die je tijdens de vrijdagmiddag borrel bestelt en dat lekkere Manchego kaasje op de borrelplank? Kom dan lekker bij ons borrelen tijdens onze wijnproeverij! De wijnproeverij vindt plaats in een knus authentiek barretje in de wijk El Carmen. El Carmen is dé wijk voor een avondje uit, de wijnproeverij is daarom een perfecte start van de avond. Hoef je in ieder geval niet zo lang te wachten tot de Spaanse etenstijden!

Tijdens de wijnproeverij in Valencia kom je meer te weten over Spanje als wijn land en de Spaanse en Valenciaanse wijnen. We proeven vier verschillende wijnen met daarbij een heerlijk hammetje & kaasje uit het gastronomische Spanje. Zonder poespas of dikke boeken met moeilijke termen, maar in een gezellige sfeer leer je wijn te analyseren door te kijken, te ruiken en nog belangrijker te proeven. Handig ook wel zo´n proeverij, maakt zo´n Spaanse wijnkaart een stuk makkelijker. Ook krijg je tijdens en na de proeverij nog tips voor barretjes en restaurantjes in de buurt om het een geslaagde avond te maken.

Een wijnproeverij kost €25 per persoon. Dit is inclusief:

– Een Nederlandse gids
– Vier wijnen
– Borrelplank
– gezellig begin van de avond


Iedere woensdag en zondagavond om in de La Pica Piedra in El Carmen.


Een proeverij gaat van start bij minimaal 4 personen. Ben je met minder maar zou je toch graag mee willen doen? Informeer dan even, wellicht zijn er nog andere mensen die zich opgegeven hebben.

Met een grote groep naar een wijnproeverij en/of speciale wensen? Dat kan, mail het eventjes en je krijgt zo snel mogelijk bericht! Info@thesunnysouth.nl

Wil je deze wijnproeverij zeker niet missen tijdens je verblijf in Valencia? Vul dan onderstaand antwoordformulier in om de proeverij te boeken.


Chat openen
Hola! Graag leid ik je rond in Valencia :)